izy do Tajlandii

Do Tajlandii bez wiz!!!
Z dniem 11 sierpnia 2011 r. obywatele RP zostali zwolnieni z obowiązku wizowego przy wjeździe do Królestwa Tajlandii w celu turystycznym na okres nieprzekraczający 30 dni.
Informacja MSZ Tajlandii
Uwaga: Paszport musi być ważny min. 6 miesięcy
Ambasada Królestwa Tajlandii
: ul. Willowa 7, 
00 – 790 Warszawa, 
tel.:   +48 (22) 8492655, 8496414, 8491406, 8494730
Wydział Konsularny:
tel.:  +48 (22) 8492655
godziny składania i odbierania dokumentów: 9:00 – 12:00, poniedziałek – piątek